HET BESTUUR

Een team van professionals voor professionals

Het MEC is een stichting en drijft op de vrijwillige inzet van het bestuur. Dit bestuur bestaat uit vakprofessionals die twee dingen gemeen hebben. In eerste plaats een onuitputtende passie voor het vak en de wil om het vak verder te brengen. De tweede is de absolute wil om van het MEC een nog groter succes te maken en daarmee een veilige plek te creëren voor CMO’s om kennis en ervaring te delen.

Joris van Zoelen

Voorzitter

Joris nam in 2009 het MEC over van oprichter Richard van Nieuwenhoven Helbach. Naast het verplichte stichtingsbestuur, heeft hij direct een dagelijks bestuur gevraagd om gezamenlijk vorm te geven aan een waardevolle positie van het MEC. Binnen het bestuur is Joris verantwoordelijk voor de MEC Meetings, Young Marketing Professional en de initiatieven in samenwerking met media en partners.

Dennis Lith

Bestuurslid

Dennis Lith is sinds eind 2011 bestuurslid van het MEC. In de afgelopen jaren heeft hij zich gericht op merkontwikkeling bij diverse organisaties in uiteenlopende branches. Impact vergroten door een sterker merk te worden, dat is zijn missie. Binnen het MEC richt Dennis zich met name op de marketing en communicatie van het MEC, MEC Meetings en contentcreatie.