Agenda

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

RABOBANK

juli 5 @ 16:00 - 20:00

| 95,00 (gratis voor leden van het MEC)

Evenementnavigatie

Op 5 juli is het MEC te gast bij Rabobank: dé coöperatieve bank van Nederland. Een organisatie die in 2007, 2008 en 2009 de absolute reputatiewinnaar was van de bankensector. Maar die daarna op geheel eigen domeinen ook de nodige uitdagingen kreeg te verwerken. Met impact op de business. Inmiddels is er veel gebeurd en heeft de organisatie onder leiding van Wiebe Draijer haar richting weer gevonden. Over 2017 liet Rabobank een rendementsgroei van maar liefst 32% zien. De bank heeft een duidelijke ambitie: “We willen een betekenisvolle coöperatieve bank zijn, die zich inzet voor welvaart en welzijn in Nederland en die een belangrijke bijdrage levert aan het oplossen van de wereldvoedselproblematiek”. Met passie geven we invulling aan onze missie “Growing a better world together” (Wiebe Draijer).

Top CMO Dorkas Koenen ontvangt de deelnemers van het MEC. Centraal staat de klantfilosofie voor Particulieren in Nederland #financieelgezondleven en de activatie daarvan. De sessie start met een ‘briefing’ over finance en klantgedrag om vervolgens samen te kijken naar een inspirerende inhoudelijke case. We sluiten de sessie af met een borrel en diner.

MEC Meetings zijn bedoelt voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door het MEC.

Gegevens

Datum:
juli 5
Tijd:
16:00 - 20:00
Kosten:
95,00 (gratis voor leden van het MEC)

Organisator

Dennis Lith
Telefoon:
06 24516524
Website:
www.mec.nl

Locatie

Rabobank (locatie FGH Bank)
Leidseveer 50, Utrecht, Utrecht 3511 SB
+ Google Maps
Website:
www.rabobank.nl