Agenda

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

AIR MILES

6 september 2018 @ 16:00 - 20:00

| 95,00 (gratis voor leden)

Evenementnavigatie

Iedereen kent Air Miles. Gelanceerd in Nederland door Loyalty Management Nederland in 1994. Toen met drie founding partners: Ahold, Praxis en Shell. Het spaarprogramma werd ongekend populair en vele bekende Nederlandse partners volgde. Sinds enige tijd is het ‘betalen met miles’ ook populair.

Deze MEC Meeting zijn we te gast bij Loyalty Management Nederland beter bekend als Air Miles. Algemeen Directeur Jacques Hoendervangers deelt zijn verhaal. Over het succes van Air Miles, de zoektocht, de indrukwekkende spaardrift van Nederland en het oneindige meer aan Miles als gevolg daarvan. En ook hoe de organisatie met zo uiteenlopende partners en dito belangen, toch al 26 jaar onbetwist een belangrijke speler is in de markt. Een MEC Meeting waarin alle facetten van organisatie, merk, marketing, klantrelaties en strategie aan de orde komen.

Het succes en de bekendheid brengen – zoals wel vaker – ook bijzondere uitdagingen met zich mee.
Tijdens deze MEC Meeting gaan we aan de slag met Loyaliteit 2030: hoe ziet loyaliteit er dan uit, hoe werkt het? Bestaat het nog? We bespreken welke strategie Air Miles volgt als organisatie en merk en gaan op zoek naar de jongere doelgroep. Krijgen we de Millennial ooit aan de Air Miles?

MEC Meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door het MEC.

Gegevens

Datum:
6 september 2018
Tijd:
16:00 - 20:00
Kosten:
95,00 (gratis voor leden)

Organisator

Dennis Lith
Telefoon:
06 24516524
Website:
www.mec.nl

Locatie

Youmeet.
Orteliuslaan 11, Utrecht, 3582 BA
+ Google Maps
Website:
www.youmeet.nl